Szabályzat

Belépés, regisztráció

Mivel oldalunk az Intomedia IntoLogin rendszerét használja, ezért az into.hu szabályzatának 3. és 4. pontja erre az oldalra is vonatkozik:

3. Regisztráció
Fontos, hogy politikusok, színészek, maffiozók stb.. nevével regisztrálni TILOS! Regisztrációkor az into.hu rendszerbe kerülsz, ezért kötelező a valós email megadása, emellett elfogadod a magyar jogszabályokra vonatkozó törvényeket. Regisztrációval elfogadod a szabályzatban leírtakat. 

4. Profil használat
Trágár szavak használata tilos. Csak valódi adatok megadása lehetséges. Vírusos vagy tiltott oldalak linkelése tilos, azonnal eltávolítjuk és szankció vagy azonnali törlés jár érte. Hirdetéseket tilos közzétenni, illetve saját weboldalak többszöri közzététele is kizárással járhat, mivel reklámozásnak számít. 
Az into.hu részletes szabályzatát ide kattintva olvashatja el.

Jogi nyilatkozat

Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük! Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat.

Az oldalon megjelenő zenék közül egyik sem található meg a mi szervereinken. Ezek a fájlok minden esetben a külsős oldalra feltöltők tulajdona, felelősséget a törvény előtt ők vállalják a feltöltött anyagok illetően. A szolgáltató és az into.hu az adatok nagy mennyisége miatt sem technikailag, sem emberileg nem képes kontrollálni, valamint nincs tisztában a felhasználók által közzétett linkeken keresztült más szerveren elérhető anyagok jogvédettségét illetően, viszont amennyiben az oldalon szereplő linken keresztül elérhető anyagokkal kapcsolatban probléma merülne fel, és az érintett jogtulajdonosok bejelentést tesznek (az info@into.hu címen), haladéktalanul eltávolítjuk a problémás linket, vagy linkeket.
A jelen jogszabály szerint a szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.
A szolgáltató és az into.hu nem naplózza a felhasználók tevékenységét, nem tárolja a felhasználók IP címét. A szolgáltató és az into.hu harmadik fél számára nem ad ki adatokat a felhasználókról, kivétel a hatóságok hivatalos megkeresése.